När vi delar med oss så växer vi som människor och som samhälle. Kanske finns det någon liten del av mina delade erfarenheter som kan göra något för dig. Vem vet. Men det händer saker när vi delar med oss.

***

Om mig.

 Jag är snart 29 år, bor i Visby i en lägenhet tillsammans med min kärlek, Amanda. Vi har två barn, Kima (4 år) och Amadou (2 år). Jag jobbar på Wavy som lead developer (engelskspråklig akronym, fungerar som den seniora utvecklaren). Wavy var jag med och startade 2014. Företaget är en så kallad startup. Idag har Wavy 6 medarbetare, och en handfull betalande kunder. Wavy har som mål att förbättra våra kunders (och deras kunders) liv. Vi är i startgroparna.

På fritiden ägnar jag mig primärt åt fyra aktiviteter: 

  1. Umgås med familj, släkt & vänner
  2. Konsumerar film & TV-serier
  3. Tränar och lär ut Shorinji Kempo
  4. Hängflyg (lär mig)

sedan finns ju alltid det där andra som jag inte gillar att dela med mig av och som jag försöker undvika att göra: städning och sånt. Underhåll. Konsumtion av sociala medier, traditionella medier etc.

Mitt liv är som de flesta andra människors liv – inrutat och schemalagt. 

  • Jag jobbar mån – tors. Är ledig fredag, umgås med barnen.
  • Tränar och instruerar i Shorinji Kempo måndagar och torsdagar.
  • Gör något kul & socialt på helgen.

Ungefär så. Undantag finns.

“Men vadå, det kan väl inte vara allt?” hör jag dig tänka. Nä just precis, det finns en själslig dimension här som jag inte berör. Hur presenterar du dig? Vem är du? Vi tar det sänder om sänder. Pö om pö.

Två av mina favoritfilmer är “Up!” och “Min granne Totoro”.

Jag läser serietidningar och har spelat rollspel. Jag gillar att lajva när tillfälle ges.

Varje gång Radiohead släpper en ny skiva så påverkar det mig, på djupet. De får mig att känna saker, mening och sammanhang. Det är häftigt!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.